Plasticbages fabricació i comercialització de plàstics tècnics blank
C/ DELS PINS, 2
POLIG. SALELLES
08253 SANT SALVADOR DE GUARDIOLA
Tel. 93 868 20 72
Fax 93 869 63 62
blank
home
contacte sitemap
blank
Banner  
menu
blank
blank

QUI SOM

Plasticbages Industrial, S.L.
oficines gestió de producció i compres

Plasticbages Industrial, S.L., és una empresa dedicada a la comercialització i fabricació de plàstics tècnics. A Plasticbages Industrial, S.L., es realitza la transformació de la matèria primera en semielaborats, concretament en plàstics tècnics, també denominats plàstics termoconformats.

Actualment Plasticbages, ocupa unes instal·lacions de 1.200m2, on es troben la fàbrica i les oficines, i està equipada amb les darreres novetats tecnològiques, que permeten a l'empresa ampliar la gamma de productes, incorporant aquelles noves opcions que el mercat o la indústria necessita, alhora que disposa d'estoc permanent de plàstics tècnics, per tal de poder oferir un servei millor i més ràpid als seus clients.

Plasticbages disposa d'una secció d'acabats, que li permet subministrar peces de plàstic termoconformat acabades, dintre de la gamma de productes que s'oferixen. Aquest servei es realitza sempre a partir del plànols i projectes facilitats pel client, posant sempre tots els esforços per a aconseguir la total satisfacció.

Els plàstics tècnics de Plasticbages, estan destinats a gairebé tots els sectors industrials: indústria química, alimentaria, tèxtil, automoció, enginyeria, construcció, etc...

La filosofia que ha guiat, i guia actualment els passos de Plasticbages Industrial, S.L., es fonamenta en els següents punts:

  1. Oferir la màxima qualitat en el servei i atenció al client
  2. Incorporació de les darreres novetats en maquinària per al plàstic tècnic, i instal·lacions adequades, treballant sempre amb els darrers avenços tecnològics i adequats a les necessitats de producció
  3. Ampliar la gamma de productes, oferint aquells plàstics termoconformats que el mercat requereixi
  4. Obrir nous mercats exteriors per a tota la gamma de plàstics tècnics o termoconformats que l’empresa pot oferir
 

L'EMPRESA

xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad