Plasticbages fabricació i comercialització de plàstics tècnics blank
C/ DELS PINS, 2
POLIG. SALELLES
08253 SANT SALVADOR DE GUARDIOLA
Tel. 93 868 20 72
Fax 93 869 63 62
blank
home
contacte sitemap
blank
Banner  
menu
blank
blank

PRESENTACIÓ

 

Plasticbages Industrial, S.L., és una fàbrica dedicada a la transformació de plàstics tècnics.

La gamma de productes que Plasticbages Industrial, S.L. li oferix es composa de plàstics termoconformats, com el polietilè, el polipropilè, l'acetal, el nylon o el PVC. Aquests productes són servits en format barres de diversos diàmetres i colors (consulti colors disponibles a l'apartat productes d'aquesta pàgina web) o en format plaques, també en diversos colors que trobarà detallats a la fitxa de cada producte.

Plàsticbges Industrial, S.L., té la seva seu a Sant Salvador de Guardiola (Bages), en unes instal·lacions de 1.200m2 i subministra a tot l'estat espanyol així com a països estrangers, com Portugal o Itàlia.

El major interès de l'empresa, és la total satisfacció dels seus clients, pel que es cuiden individualment els seus interessos, posant els mitjans necessaris per a agilitar els terminis de lliurament dels productes de plàstics tècnics o termoconformats, fet que ha convertit a Plasticbages Industrial, S.L., en una empresa consolidada i amb un equip humà amb l'experiència de 25 anys en el sector.

Porta d'entrada a  Plàsticbages
 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad